Varastointi ja jakelu

DHL Supply Chainin asiantuntijat tarjoavat kestäviä logistisia ratkaisuja, jotka tuovat yrityksellesi lisäarvoa. Tarjoamme varastointi- ja jakeluratkaisuja varmistaakseen että tavoitat asiakkaasi kaikkialla maailmassa. Riippumatta siitä millä elinkeinoelämän alueella toimit!


Asiakaskohtaiset ratkaisut

Löydät meiltä oikeat henkilöt ja tarvittavan asiantuntemuksen mikäli tarvitset asiakaskohtaisia ratkaisuja. Asiantuntijamme tekevät analyysin toiminnan vaatimuksista ja suunnittelevat varastointi- ja jakeluratkaisun, joka tuo niille lisäarvoa.

DHL Supply Chainin talouselämän ja logistiikan asiantuntemus auttaa sinua mukautumaan nopeasti muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin. Asiantuntemuksemme kattaa kaikki toimialat aina kiinteistöjen suunnittelusta projektinhallintaan ja logistiikkaprosessien parantamiseen. Kaikki asiakaskohtaiset ratkaisut tehdään mittatilaustyönä yhdistäen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja DHL Supply Chainin paikallisen asiantuntemuksen.

Ratkaisumme ovat myös joustavia. Varastointi- ja jakelurakenne voi olla joko kokonaan hallussamme tai voimme antaa neuvoja, miten parantaa ja optimoida olemassa olevaa rakennetta.


Moniasiakasvarastot

DHL Supply Chainin moniasiakasvarasto on oikea valinta silloin kun tarvitset joustavat tila-, laite- ja henkilöstöratkaisut.

Moniasiakasvarastomme ja jakeluratkaisumme tuovat sinulle hyötyä, jos volyymit ovat alhaiset tai epäsäännölliset. Toiminta on tehokkaimmillaan, jos useampi asiakas käyttää samoja jakelureittejä tai heidän sesonkinsa ovat toisiaan täydentäviä.

Moniasiakasvarastomme sijaitsevat liikenteellisesti strategisissa paikoissa ja tarjoavat kattavan valikoiman logistiikan palveluja.