DHL Supply Chain

DHL Supply Chain on maailman johtava sopimuslogistiikkapalveluiden toimittaja, joka tuottaa mm. varastointi-, sisälogistiikka-, muotilogistiikka-, konsultointi-, kuljetusten hallinta- sekä lisäarvopalveluita. Globaaliin verkostoomme kuuluu 2 600 logistiikkakeskusta ja terminaalia sekä 13 miljoonaa neliömetriä varastotilaa yli 60 maassa. Suomessa toimimme maanlaajuisesti ja varastomme sijaitsevat keskeisillä alueilla.

Tuotevalikoimamme on markkinoiden laajin ja se mahdollistaa asiakkaillemme perinteisten varastointipalvelujen lisäksi monipuolisten räätälöityjen toimitusketjupalvelujen hankinnan yhdeltä palveluntarjoajalta. Palvelujen toimittajana keskeisiä arvoja meille ovat vastuullisen toiminnan lisäksi laatu ja turvallisuus, jotka on yrityksessämme huomioitu mittavilla erillisillä ohjelmilla.

Maailmanlaajuinen verkostomme sekä tiivis kansainvälinen yhteistyö tuo Suomen DHL Supply Chainille sekä asiakkaillemme sektorista riippumatta saataville alan parhaat globaalit toimintamallit. DHL on myös tunnettu alan kehityksen edelläkävijänä. DHL Innovation Centerit keskittyvät alan trendien tutkimiseen ja uusien innovatiivisten tuotteiden sekä palveluiden jatkuvaan kehittämiseen.

Mikäli toimitusketju on yrityksellenne ajankohtainen aihe ja pohdit tarvitsevasi asiantuntijan näkemystä tai palveluja, ota yhteyttä alan tutkitusti kattavimpaan palveluntarjoajaan!