Kun haluat ammattilaisen hoitavan logistiikan tuotantotiloissasi

Yrityksesi tiloissa työskenneltäessä DHL Supply Chain auttaa henkilökuntaasi työskentelemään entistä tuottavammin, tehostaa organisaatiota entisestään ja lisää yrityksesi kilpailukykyä. Myös henkilöstön hyvinvointi on meille yksi keskeisiä arvoja. Tarjoamme yrityksellesi kokonaisvaltaisen sisälogistiikan prosessien hallinnan. Tehtävä vaatii tarkkuutta, turvallisuutta ja yksityiskohtiin keskittymistä. Prosessimme ja järjestelmämme tehostavat materiaalivirtoja, parantavat saldotarkkuutta, tuottavuutta ja valmistuksen joustavuutta.

Tehtävämme on varmistaa korkein mahdollinen tuotantoa tukeva toimitusvarmuus. Laatu ja turvallisuus ovat osa kulttuuriamme ja käytämme paljon aikaa rakentaaksemme yhdenmukaisia prosesseja päästäksemme tavoitteeseemme, joka on tuotantolinjan 100 % toimivuus ilman tuotantoseisokkeja.

Sisälogistiikkaan linkittyy myös paljon muuta kuin yrityksesi tiloissa tehtävät logistiikkapalvelut. DHL Supply Chain pystyy tukemaan koko toimitusketjun hallinnassa aina toimittajilta kokoonpanoon sekä tuotannosta asiakkaille. Toimivaan sisälogistiikkaan yhdistetty juuri oikea-aikainen tuotannon syöttölogistiikka mahdollisesti ulkoisia varastoja hyödyntäen tukee joustavuutta ja toimitusvarmuutta entisestään. Pyrkimyksemme on antaa yrityksesi keskittyä ydinsaamiseenne ja omalla ydinosaamisellamme logistiikassa mahdollistaa joustavan, oikea-aikaisen ja virheettömän materiaalivirran tuotantoon – ja sieltä eteenpäin.