DHL Supply Chain (Finland) Oy sai 1.1.2021 ulkoistuksen myötä vastuulleen Neste Oyj:n Porvoon huoltovaraston sekä sataman varaston toiminnot. Liikkeenluovutuksessa varaston henkilökunta siirtyi DHL:n palvelukseen.

Yhteistyösopimuksemme Nesteen kanssa kattaa huoltovaraston (MRO, Maintenance, Repair and Operations) toimintojen kokonaisuuden, logistiikkapalvelut tehdasalueella sekä tehdasalueen ja läheisen varaston väliset kuljetukset. Lisäksi vastuu Neste Engineering Solutionsin Porvoon ja Kotkan projektivarastotoiminnoista siirtyy DHL Supply Chainille asteittain alkuvuoden 2021 aikana. Kokonaisuudessaan vastaamme projektivarastoista 1.7.2021 alkaen.

DHL Supply Chainilla on monivuotinen kokemus ja osaaminen vastaavista liikkeenluovutushankkeista, joita toteuttaessamme olemme pystyneet osoittamaan kykymme kehittää toimintaa ja tuoda kustannushyötyjä asiakkaillemme. Selkeät prosessit ja kehityssuunnitelmat, kansainvälisesti standardoidu johtamisjärjestelmä sekä sitoutuminen kestäviin ja ympäristöystävällisiin arvoihin ovat yrityksemme vahvuuksia. Onnistuneet hankkeet edellyttävät meiltä näkemyksemme mukaan myös johdon sitoutumista projektiin, hyvää keskinäistä viestintää, nopeaa reagointia esiin tuleviin kysymyksiin sekä asiakkaan liiketoimintaan paneutumista ymmärtääksemme, miten voimme osaamisellamme tuoda sille lisäarvoa.

“Kyseessä on yrityksellemme uusi merkittävä strateginen kumppanuus, ja olemme erittäin ylpeitä nyt käynnistyneestä yhteistyöstä Nesteen kanssa. DHL Supply Chain tuo Nesteen käyttöön sopimuslogistiikka-alan globaalisti parhaita työkaluja ja toimintamalleja. Yhteistyö on meille loistava mahdollisuus oppia toisiltamme ja muutoinkin yrityksellemme olla mukana osana Nesteen menestystarinaa”, sanoo DHL Supply Chainin Suomen maajohtaja Juhamatti Joensuu.

“Toimintojen ulkoistamisen tavoitteena oli varastotoimintojen laajamittainen kehittäminen, muun muassa toimintatapojen tehostaminen, henkilöstön ammatillisen osaamisen kehittäminen ja kustannussäästöt. Valitsimme DHL Supply Chainin kumppaniksemme, koska uskomme vahvasti, että DHL:n kaltaisen luotettavan kumppanin kanssa saavutamme yhteistyössä tavoitteemme ja kehitämme varastoinnin palveluita varmistaen korkealaatuisen palvelutason myös jatkossa. Lisäksi siirtyvällä henkilöstöllä on laajat mahdollisuudet oman ammattialan osaamisen syventämiseen sekä monipuolisia urapolkuja ja työtehtäviä”, sanoo Jori Sahlsten, Nesteen Öljytuotteiden tuotantojohtaja.

Yhteystiedot

(Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@dhl.com)

Ilkka Marja-aho

Ilkka Marja-aho

myyntijohtaja
puh. 050 346 3422