Ylläpitämässä, kehittämässä ja suunnittelemassa merkittäviä logistisia operaatioita ja toimitusketjuratkaisuja

DHL Supply Chain haluaa profiloitua ja erottua edelläkävijänä laadukkaissa loppuun asti viritetyissä logistisissa palveluissa. Jo ennestään laadukkaita toimintoja tukee ja kehittää ketterä ja kovan operatiivisen taustan omaavat  ammattilaiset. Operations Excellence -yksikön vastuualueelle kuuluu laatu-, ympäristö-, työturvallisuus- ja turvallisuusasiat.   

Eri varastonhallintajärjestelmät ja yhteydet niin asiakkaidemme kuin kumppaneidemme järjestelmiin ovat tärkeitä toimitusketjun hallinnassa ja varastojemme operatiivisessa toiminnassa. Varastonhallintajärjestelmämme ovat selkäranka päivittäisessä tekemisessämme unohtamatta järjestelmiä käyttäviä ja kehittävää henkilökuntaamme. Tämän lisäksi IT- organisaatiomme kehittää järjestelmiämme ja pyrkii löytämään optimaalisimman ja tehokkaimman ratkaisun yhdessä asiakkaiden, operatiivisen organisaatiomme ja kehityshenkilöidemme kanssa.

Prosessien ja toiminnan jatkuva kehittäminen yhdessä osaavan henkilökunnan ja asiakkaidemme kanssa luo pohjan meidän sekä asiakkaidemme menestykselle. Alan kova kilpailu asettaa meille tiukat tavoitteet joiden saavuttaminen on mahdollista vain jatkuvan kehityksen ja kehittymisen kautta. Osoituksena osaamisemme arvostukselle on asiakkaidemme mielenkiinto konsultaatiopalveluitamme kohtaan.

Tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa tekee työstämme mielenkiintoista. Harvoin, jos koskaan, tiimimme jää sanattomaksi tai ilman ratkaisua!